Stilgeboren kinderen.

Een boek dat uitleg geeft over een onderwerp waar je stil van wordt.
Het laat zien dat een stil geboren kindje altijd deel uit blijft maken van een gezin, zelfs nadat er afscheid genomen is. Een lief verhaal wat kinderen antwoord geeft op hun vragen waardoor ze, ondanks het verdriet, met een gerust hart kunnen slapen.

Wat gebeurt er als je doodgaat?

Dit voorleesboek geeft uitleg over wat er gebeurt als je doodgaat en wat er na de dood komt. Omdat mensen hier verschillend over denken, zijn er ook twee versies: een christelijke versie die spreekt over de hemel en een algemene versie de spreekt over de sterren.
De boeken worden aangeleverd met een hartjeslampje, wat ook verwerkt is in het verhaal. Zo zijn kinderen altijd te zien wanneer er iemand vanuit de hemel/sterren naar beneden kijkt.

Als iemand overleden is en knuffel.

Als er iemand overleden is gebeuren er allemaal gekke en nieuwe dingen. In dit Kleur- doe- en voorleesboekje wordt er stap voor stap behandeld wat er gebeurt in het proces naar de uitvaart toe. Dit boekje is in twee versies te verkrijgen; een algemene versie over begraven en cremeren en een versie waarin enkel begraven behandeld wordt. Knuffels kunnen troostbieden bij het invullen van dit boekje. Daarom bieden wij ook troosthondjes aan, die het hele proces voor en tijdens de uitvaart met de kinderen mee kunnen.

Doodeenvoudig.

Een boek van praktische verhalen over het betrekken van kinderen bij de uitvaart en het gemis van een geliefde.  Zorgen dat de angst voor en het taboe rondom de dood verdwijnt. Zeker bij kinderen. Dat is waar uitvaartondernemer Simone Beijer naar streeft.
In dit boek neemt ze je mee in verschillende situaties waar kinderen die rouwen centraal staan. Ze deelt haar ervaring en geeft handvatten aan volwassenen om kinderen te begeleiden, dwars door het verdriet en verlies heen. Een boek waar je van leert met een lach en een traan. Met als boodschap: Ook in verdrietige situaties kunnen we mooie herinneringen maken.

Boekhandels kunnen korting krijgen op de inkoop. Neem hiervoor contact met ons op.